Type Here to Get Search Results !

Mad world R_ƎVO⅃_UTION

Nori svet R_ƎVO⅃_UTION -144 000 za svet zlate dobe




Svetovne demonstracije
VSI BOMO TU!
Svetovne demonstracije - stopili bomo ob boku na svetovni demonstraciji z ljudmi z vsega sveta za našo svobodo!
Jasno bomo povedali, da so bili poskusi vlade, da nas razdeli, neuspešni.

Delite, kolikor zmorete. To je nekomercialno delo in je na voljo na spletu za brezplačen ogled, pri nalaganju/prenosu/objavljanju/povezovanju pa ne veljajo nobene omejitve - dokler ne izgine denarni sistem.
/naredi ta virusni video/


"Če so ljudje modri, jih ni mogoče izkoristiti. Če so inteligentni, jih ni mogoče podrediti, ne morejo jih prisiliti v mehansko življenje, živeti kot roboti. Utrdili se bodo - uveljavili bodo svojo individualnost. Okrog sebe bodo imeli vonj upora; želeli bodo živeti svobodno.

Svoboda prihaja z modrostjo, neločljivo povezana - in nobena družba ne želi, da bi bili ljudje svobodni. Komunistična družba, fašistična družba, kapitalistična družba, hindujska, mohamedanska, krščanska - nobena družba ne mara, da ljudje uporabljajo svojo inteligenco, ker v trenutku, ko začnejo uporabljati svojo inteligenco, postanejo nevarni, nevarni za establišment, nevarni za ljudi, ki so na oblasti, nevarni za "imetnike"; nevarno za vse vrste zatiranja, izkoriščanja, zatiranja; nevarno za cerkve, nevarno za države, nevarno za narode."
► Posebna zahvala: Zvočni posnetek iz filma Interreflections Scenarist Roland Orzabal (Tears for Fears), to različico po meri priredita Peter Joseph in Jared Meeker; poje Rachael Jane: https://youtu.be/9NbuhnO1PEI https://www.interreflectionsmovie.com ZEITGEIST: NAPREJ https://youtu.be/4Z9WVZddH9w Osho nevarnost za družbo https://youtu.be/A001OIft_RY SEMENA kratka različica https://youtu.be/RIYm7OI1JtM Svetovni protest 20 - 03 - 2021 (Svetovni dan protestov) https://www.youtube.com/watch?v=4HeI5Az3qmc
Bodite obveščeni prvi o vseh novostih glede vstopa v zlato dobo: Youtube kanal https://bit.ly/2W3a9TE Uradna stran: https://svetloba2.blogspot.com



Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

radio